Sretan međunarodni dan žena

Drage dame od srca Vam želimo sretan međunarodni dan žena.

Više

Sretan vam 1. Mart - Dan nezavisnosti BiH

Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan 1. Mart - Dan nezavisnosti.

Više

Obavještenje o neradnom danu.

Poštovani klijenti i poslovni partneri.

Obavještavamo Vas da firma SARAČEVIĆ doo neće raditi 02.03.2020. godine (ponedjeljak) zbog prenošenja neradnog dana povodom 01. MARTA - DANA NEZAVISNOSTI.

Više

Sretan Božić

Svim našim vjernim kupcima, poslovnim partnerima i prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti želimo ugodno badnje veče i Sretan Božić.
Želimo vam da nastupajući praznik provedete u zdravlju, sreći i veselju u...

Više

Sretna Nova Godina!

Svim našim kupcima, poslovnim partnerima, prijateljima i ljudima dobre volje želimo Sretnu i uspješnu Novu 2020. Godinu!

Više

PROVEDEN RECERTIFIKACIJSKI AUDIT ISO 9001 I 14001

U firmi SARAČEVIĆ DOO, 20.12.2019 godine proveden je certifikacijski audit od strane certifikacijske kuće TUV NORD CERT GMBH prema procedurama auditiranja i certifikacije u skladu sa zahtjevima dva međunarodna standarda:...

Više

Sretan Božić

Čestit Božić želimo svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti. Provedite ove blagdane uz svoju obitelj i prijatelje u duhu vaše tradicije.

Više

Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Našim kupcima i svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan 25. Novembar Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Više

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti, dobrim ljudima, našim poslovnim partnerima i prijateljima želimo sretne i ugodne praznike uz poruku Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Više

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti želimo sretan i blagoslovljen Ramazanski Bajram sa riječima Bajram Šerif Mubarek Olsun. Neka vam ovaj praznik bude nagrada za sva dobra djela koja ste učinili do sada.

Više

Ramazan Mubarek Olsun

Ramazan je mjesec oprosta i Božije milosti. Da nam dragi Bog podari mir i lakoću za post. Ramazan Mubarek Olsun

Više

Sretan 1. maj

Povodom 1. maja - Međunarodnog praznika rada upućujemo iskrene čestitke svim radnicima, građanima i poslovnim saradnicima.

Više

Sretan Vaskrs

Sretan Vaskrs od srca želimo svim našim prijateljima, poslovnim saradncima i kupcima. Kompanija Saračević upućuje iskrene čestitke i želje da vam ovaj blagdan prođe u blagostanju i duhu vjere i običaja.

Više

Sretan Uskrs

Najljepše čestitke za Uskrs za vaše prijatelje, rodbinu i najmilije, da vam u kući vlada blagostanje, ljubav i sreća.

Više

Pod zajedničkim kišobranom

Kompanija Saračević je za kupce i partnere organizovala događaj simboličkog naziva „POD ZAJEDNIČKIM KIŠOBRANOM“. Ova prilika je iskorištena za prezentaciju dosadašnjih rezultata, tehničko-tehnološkog i...

Više

Sretan vam 8. mart

Svim pripadnicama ljepšeg nam spola čestitamo 8. mart, sa željama da vam ovaj dan protekne u lijepom raspoloženju uz pažnju, ljubav i poštovanje kakvo zaslužujete!
Vaš Saračević d.o.o.

Više

Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

​Na današnji datum naša domovina proslavlja 27-mu godišnjicu svoje nezavisnosti. Svim ponosnim građanima i građankama Bosne i Hercegovine želimo Sretan 1. mart Dan nezavisnosti. 

Više

Hardox pokretna radionica

Nova usluga u ponudi firme Saračević. Hardox pokretna radionica koja je osmišljena kao brza i efikasna pomoć pri zamjeni i servisiranju mašina i opreme. 

Bitna karakteristika ​Hardox pokretne radionice jeste...

Više

Certifikat boniteta pouzdanosti za firmu Saračević

​Firma Saračević je u 2017. godini poslovala uspješno i odgovorno. Potvrda za to je i Certifikat za superiornu finansijsku učinkovitost u 2017. godini, koji se dodjeljuje firmama koje ostvaruju natprosječne pokazatelje...

Više

Certifikat boniteta izvrsnosti za firmu Saračević

​Firma Saračević svojim radom konstantno doprinosi pozitivnom poslovnom okruženju Bosne i Hercegovine. Još jedan pokazatelj za to je svakako i Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je dodjeljen našoj kompaniji u 2017....

Više
Top